14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ İLE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ İÇİN NE YAPTIK?
Tarih: 11.05.2023 | Okunma Sayısı: 182

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi İle 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi İçin NE YAPTIK?

1-      Baromuz bünyesinde ilk defa Seçim Hukuku ve Güvenliği Komisyonu Kuruldu.

2- Meslektaşlarımızdan Gönüllü Havuzu Oluşturularak, Çanakkale Merkez ve 12 İlçenin Tamamında Gözlem ve Hukuki Destekte Bulunacak Meslektaş Görevlendirmesi Yapıldı.

3- Meslektaşlara ve Kamuya Açık, Seçim Güvenliğine İlişkin Fiziki ve Online Eğitimler Yapıldı. (Eğitimi İzlemek için Açıklamadaki Linke Tıklayınız. https://bit.ly/44OKPiT)

4- Baromuzdan Randevu Talep Eden Siyasi Partilerin Tamamıyla Toplantılar Gerçekleştirildi.

5- Baromuzda 14 Mayıs 2023 seçim gününde 06:30-00:00 Saatleri Arasında Görev Yapacak Meslektaşlarımızdan Kriz Masası Oluşturuldu.

6- Seçimde Yer Alacak Bütün Siyasi Partilere, Hukuki Destek ve Gözlem Yapacak, Çanakkale Barosu Görevli Listesi ve İletişim Bilgilerinden Oluşan Broşür Elden Teslim Edildi ve Hukuki Bilgilendirme Yapıldı.

SEÇİMİN; ADİL, HUKUKA UYGUN VE GÜVENLİ GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ÇANAKKALE BAROSU OLARAK YANINIZDAYIZ.

19.09.2024