18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi&S217;nin 100. yıldönümü
Tarih: 17.03.2015 | Okunma Sayısı: 1454

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yıldönümü

Çanakkale Kahramanlarının aynı amaçta, aynı idealde, aynı davada buluşmuş kahraman bir nesil. Emperyalistlere teslim olmama yürekliliğini gösteren, özgürlük destanını ilmik ilmik dokuyan, barış kokulu korkusuzlar bizlere çok şey öğretti.

Çanakkale Zaferi’nin; adil olmanın, zulme karşı direnmenin, haksızlıkla mücadele etmenin ve sonunda zafere ulaşmanın bir abidesi. Çanakkale Barosu olarak,  şehitlerimizin omuzlarımızdaki sorumluluğuyla, kahramanların ruhumuzdaki onuruyla onlara layık olmak için çalışıyoruz.

Özgürlük için toprağa düşenlerin ruhlarını şad olsun, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cephede korkusuzca mücadele eden kahramanları zaferin 100. Yılında saygıyla anıyor, şehit olanlara ve savaştan gazi olarak çıkmış ve şu anda hayatta olmayan kahramanlara Allah’tan rahmet dilerim.

Av. Bülent Şarlan

Çanakkale Baro Başkanı