19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZIN 104. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.
Tarih: 18.05.2023 | Okunma Sayısı: 262

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a Çıkışının 104. Yıl Dönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları İle Birlikte Bundan 104 Yıl Önce Samsun'a 19 Mayıs 1919 da Ayak Basmalarıyla Başlatılan Zorlu Mücadele Yalnızca Bir Tarihten İbaret Değildir.

Bugün, Halkının Bağımsızlık Mücadelesini Zafere Taşımaya Karar Veren Büyük Önder’in, Kurtuluş Savaşı'nı Başlattığı, Bu Toprakları İşgalden Bağımsızlığa, Esaretten Özgürlüğe ve Saltanattan Ulusal Egemenliğe Taşıdığı Mücadelenin Başlangıç Tarihidir.

Bu Tarihin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Olarak Kutlanması, Gençlerimizle Birlikte Cesaretle, İnançla ve Umutla Geleceğe Yürüyeceğimizin En Büyük Göstergesidir. Cumhuriyetimizin Emanetçileri, Varlığımızın Teminatı ve Yarınlarımızın Umudunun Gençlerimiz Olduğunun Bilincindeyiz.

Bayramımız Kutlu, Yarınlarımız Gençlerle Olsun!

19.09.2024