2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Mesajı
Tarih: 16.09.2013 | Okunma Sayısı: 1670

" Eğitim, geleceğin temellerini atan, bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin alt yapısıdır. Geleceğimizin şekillenmesi ve ülkemizin kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarken; yeni bir eğitim öğretim döneminde daha geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz."

Eğitimde başarılara ulaşmada yoğun emek sarf eden öğretmenlerimizin, velilerimizin ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin 2013–2014 Eğitim - Öğretim Yılında da başarılarını arttırarak devam edeceğine olan inancımla, Başöğretmen M.Kemal Atatürk’ün; ‘Yeni nesil Sizin eseriniz olacaktır.’ diye hitap ettiği değerli öğretmenlerimize, ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimize ve ailelerine sevgi ve başarı dileklerimi sunar, yeni ders yılını en içten dileklerimle kutluyorum. "

Av. Bülent ŞARLAN

Çanakkale Baro Başkanı