2015 Yılbaşı Programı
Tarih: 2.12.2014 | Okunma Sayısı: 2981

2015 YILBAŞI PARTİSİNE HAZIR MISINIZ ?

KAZDAĞI ETEKLERİNDE MUHTEŞEM TERMAL KEYFİ

GÜRE TERMAL RESORT HOTEL 2015 YILBAŞI

Canlı Müzik ve ORKESTRA Eşliğinde Süper Bir Eğlence Gezi Organizasyonu ve SPA Resort Hotel

Günlük hayatın stres ve yorgunluğunu atıp, fiziksel ve ruhsal rahatlamanın keyfini çıkartmak için SPA ayrıcalığını Güre Termal Resort Tesislerinde yaşayın.

Türk gelenek ve göreneklerinin vazgeçilmez hamam kültürünü bütün misafirlerine Türk Hamamı ve Termal havuzlu hamamı ile sunuyor.

1. Gün 31 Aralık

Tarafınızca belirlenecek saatte Çanakkale’den hareketle Güre’deki Termal otelimize varış ve otele yerleşme. Gala Yemeği (Sınırsız yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, Açık büfe yemek ve Yılbaşına özel hazırlanan Hindi Dolması). YILBAŞI EĞLENCESİ ve gece Havai fişek gösterileri ile beraber Havuz başında sıcak şarap ikramı. Kapanış çorbası.

2. Gün 01 Ocak

Sabah saat 13:00 e kadar açık büfe Brunch. Kaz dağları Yeşilyurt Köyü ziyareti. Rehber eşliğinde dinleyeceğimiz mitolojik anlatımlarla yılbaşı programımızı Çanakkale’de tamamlıyoruz.

FİYATA DAHİL HİZMETLER

1 GECE KONAKLAMA + ULAŞIM + ASSOS-YEŞİLYURT GEZİSİ + GALA YEMEĞİ Zengin açık büfe menü , Ana yemek hindi dolma, Zeytinyağlılar, mezeler, salata çeşitleri, tatlılar ve meyve çeşitleri. Limitsiz alkollü ve alkolsüz yerli içecek. Canlı müzik eğlence programı, Saat 00.00 ‘de havai fişek gösterisinin ardından havuz başında sıcak şarap ikramı. Kapanış çorbası. Misafirlerimiz sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında kapalı termal havuz ve Türk hamamından ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI FİYAT:295TL ( 6 Aralık’a kadar kişi sayısı bildirilmesi ve kaparo verilmesi durumunda Kişi başı fiyat 270 TL)

Tek kişilik oda da konaklama: 345 TL,Çocuk 0-6 ( 2 yetişkin yanında ):Ücretsiz, Çocuk 6-11 ( 2 yetişkin yanında ) : 150 TL

Not : Fiyatlarımız NET olup minimum 35 kişi üzerinden hesaplanmıştır.

ABİDOS TRAVEL - KEMALPAŞA MAH. DEĞİRMENLİK SOK. 23A 17100 ÇANAKKALE

www.abidostravel.com – abidostur@hotmail.com

0286 213 42 43 / TÜRSAB BELGE NO: 4930 – İsmet BALKAN

Yılbaşı programı için son müracaat tarihi: 06.12.2014

Abidos Travel yetkilisi Ayhan Yılmaz ile irtibat kurulacak.

GSM: 0533 136 25 36

20.09.2024