23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI
Tarih: 25.04.2013 | Okunma Sayısı: 6234

BENİMDE HAKLARIM VAR

23 Nisan 2013 Salı günü saat 12.00 de Baro İdari Binamızda Baromuz Çocuk Hakları Komisyonu tarafından düzenlenen Çanakkale ili Merkez ilçesinde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen “BENİMDE HAKLARIM VAR” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Törene öğrenciler ile velileri, Öğretmenler, Okul Müdürleri ve Baromuza kayıtlı meslektaşlarımız katıldı.

Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN, Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Didem OKUK, Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri Av. Şennur TARAK, Av. Güneş PEHLİVEN ve Bihter BİLİR'in katılımı ile törende dereceye giren öğrencilere plaket ile çeşitli hediyeler takdim edildi. Plaket töreni sonunda Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN Jüri üyelerine katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Resim yarışmasında 1.lik ödülünü alan  Selin IŞIK ödülünü aldıktan sonra Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN'ın makamına oturdu. Baro Başkanı olan Selin IŞIK dereceye giren diğer öğrencilerle Çanakkale Barosu yönetim kurulunu oluşturdu. Tören ikramlarla sona erdi.

ÇANAKKALE BAROSU ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU "BENİM DE HAKLARIM VAR"konulu resim ve kompozisyon yarışması sonuçları

Çanakkale İli Merkezi’nde resmi-özel ilkokullarda öğrenim gören 4. Ve 5. sınıf öğrencilerinden 85 resim yarışmaya katılmış olup yarışmanın ödüle değer görülenler aşağıdaki gibidir;

1.lik Ödülü Selin IŞIK-Kepez Mehmet Akif Ortaokulu 4.Sınıf

2.lik Ödülü Meltem AŞIK-Ömer Mart İlköğretim Okulu 5.Sınıf

3.lük Ödülü Çağla BARKANER-Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4. Sınıf

MANSİYONLAR

·       Alara KRAMER-Çanakkale Özel İlkokulu 4. Sınıf

·       Mehmetcan KUŞ-Şemsettin Fatma Çamoğlu İlkokulu 5.Sınıf

·       Damla YAĞCI- Kepez Mehmet Akif   Ortaokulu 5.Sınıf

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Ø İlayda GÜNEŞ-Ömer Mart İlkokulu 5. Sınıf

JÜRİ ÜYELERİ

Öykü TURAN

Bilgör AKDOĞAN GÜVEN

Muteber YÜĞNÜK

ÇANAKKALE BAROSU ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU ‘BENİM DE HAKLARIM VAR’ konulu kompozisyon yarışması sonuçları

Çanakkale İli Merkezi’nde resmi-özel ilkokullarda öğrenim gören 6.,7 ve 8. sınıf öğrencilerinden  31 kompozisyon yarışmaya katılmış olup yarışmanın ödüle değer görülenleri aşağıdaki gibidir;

1.lik Ödülü Ayyüce HÜNER- Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Sınıf 6/A

2.lik Ödülü Nergis TAN- Ömer Mart Ortaokulu Sınıf 8/A