3. Geleneksel Çanakkale Barosu Satranç Turnuvası Sonuçlandı
Tarih: 11.04.2016 | Okunma Sayısı: 1917

3. GELENEKSEL ÇANAKKALE BAROSU  SATRANÇ TURNUVASI SONUÇLANDI

Avukatlar Günü Etkinlikleri kapsamında 09-10 Nisan 2016 tarihlerinde Baromuz, Türkiye Satranç Federasyonu Çanakkale Şubesi ve Çanakkale Satranç Merkezi iş birliğiyle Çanakkale Satranç Merkezi'nde, 3. Geleneksel Satranç Turnuvası düzenlendi.

Katılımın yüksek olduğu turnuvada dereceye giren 10 yaş altı ve 14 yaş altı kategorilerinde; Genel 10 yaş altı kategorisinde 1. Necmi Görkem Yığın, 2. Dilek Türünz, 3. Baturalp Abdullah Şahin, 4. Kerem Kadir Çınar, 5. Anıl Alabaş, bayanlar 10 yaş altında 1. Dilek Türünz, 2. Nehir Yıldırım, 3. Fatmanur Esin, Genel 14 yaş altı kategorisinde 1. Yiğit Gürel, 2. Eren Kaan Arslan, 3. Utku Kenar, 4. Işıkay Çetin, 5. Nil Öztürk, bayanlar 14 yaş altında 1. Nil Öztürk, 2. Asude Cihan, 3. Ceyda Ayşe Karaman dereceye girdi.

Zorlu maçların yaşandığı turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. Soner Aydın, Türkiye Satranç Federasyonu'ndan Faik Bozkurt ve Turnuva Direktörü Atilla Aksoy takdim edildi.

27.09.2024