35. Baro Başkanları Toplantısı Ankara&S217;da Gerçekleşti
Tarih: 1.01.2000 | Okunma Sayısı: 39

35. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİ

35. Baro Başkanları Toplantısı, Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın katılımlarıyla 09 Aralık günü Türkiye Barolar Birliği'nin ev sahipliğinde Türkiye Barolar Birliği Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Toplantının ana gündemini, 1136 sayılı Avukatlık Kanunu'nun 35/A maddesi kapsamında düzenlenen Türkiye Barolar Birliği Uzlaşma Sağlama Yönetmeliği'nin Uygulanmasına İlişkin Yönerge Taslağı ile “OHAL Kapsamındaki Soruşturma ve Kovuşturmalarda Avukatların Savunma Haklarının Kısıtlanması” konulu arama konferansı sonuçları oluşturdu.

Toplantı hakkında açıklamada bulunan Baro Başkanımız Avukat Bülent Şarlan; "Verimli bir toplantıydı, yargının ve avukatlık mesleğinin sorunları bir kez daha görüşülerek çözüm arandı. " dedi.

19.09.2024