4 Şehidimizin Acısını Yaşıyoruz
Tarih: 4.03.2016 | Okunma Sayısı: 1029

4 ŞEHİDİMİZİN ACISINI YAŞIYORUZ

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bombalı araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polisimiz şehit olurken, polis ve lojmanlarda oturan sivillerinde aralarında olduğu 14 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır.

Şırnak'ın İdil ilçesinde süren operasyonlarda çıkan çatışmalarda 2 askerimiz şehit olmuş, 4 askerimizde yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır.

Terörün her türlüsünü ve bu haince saldırıları bir kez daha lanetliyor, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Milletimize başsağlığı ve sabır; yaralanan asker, polis ve vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.

Çanakkale Barosu