42 Yıllık Hizmet Anlamlı Veda
Tarih: 27.01.2014 | Okunma Sayısı: 2469
 
 
Biga’da 42 yıldır avukatlık yapan meslektaşımız Faruk Ergün, onuruna düzenlenen programla mesleğe veda etti.
 

Biga ilçesinde 42 seneden beri avukatlık yapan Faruk Ergün’ün mesleğini sona erdirmesi nedeniyle onuruna Karabiga’da akşam yemeği düzenlendi. Programa; Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın yanısıra Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. Gültekin Yıldız, Biga avukatlarının yanısıra Av. Ergün’ün ailesi ve dostları yoğun ilgi gösterdi.

 

Düzenlenen gecede konuşan Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Av. Faruk Ergün’ün mesleki ve insani özelliklerine dikkat çeken bir konuşma yaptı.  Başkanımız Av. Şarlan, Av. Ergün’ün 42 yıl boyunca savunmaya hizmet verdiğini, bunun büyük bir gurur ve onur olduğunu belirtti. Av. Ergün’ün mesleğe çok önemli katkılar yaptığına da dikkat çeken Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Av. Faruk Ergün’e plaket, özverileri nedeniyle de Bayan Ergün’e çiçek takdim etti. Gecede söz alan dostları ise Av. Ergün’ün meslekte bir üstat olduğunu, aralarından ayrılışı nedeniyle üzüntü duyduklarını, görünümü ve üslubuyla örnek bir yer teşkil ettiğini belirterek günün anısına Av. Ergün’e bir armağan takdim ettiler.

 
Gecede duygularını paylaşan Av. Faruk Ergün ise bu organizasyonun kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti. Av. Ergün, başta Çanakkale Baro Başkanı olmak üzere kendisine özel önem veren dostlarına teşekkürlerini sundu. 42 yıllık meslek yaşamını noktaladığını belirten Av. Ergün meslektaşlarından çok memnun olduğunu ve kendilerini sevdiğini ifade ederek” Onları hiçbir zaman unutmayacağım.” dedi. Gecede konuşan Bayan Ergün ise herkesin böyle güzel günler görmesini diledi. Canlı müzik eşliğinde eğlenen avukatlar bol bol hatıra fotoğraf çektirerek anılarını paylaştılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.