ADLİYEDEN EMEKLİYE AYRILAN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Tarih: 24.10.2019 | Okunma Sayısı: 1000

ADLİYEDEN EMEKLİYE AYRILAN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Adliyede memur olarak çalışırken emekliye ayrılan Sema Çelik, Sevda Gülay Gören, Şükran Çelik, Esma Nurhan Ocak, Zihni Arslan, Turgay Bilici, Tuncer Sur ve Hidayet Noyan için Çanakkale Adliyesi tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Hakimler, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, çok sayıda meslektaşımız ve adliye personeli katıldı.

Gecede, uzun yıllardır sundukları hizmetlerden dolayı Sema Çelik, Sevda Gülay Gören, Şükran Çelik, Esma Nurhan Ocak, Zihni Arslan, Turgay Bilici, Tuncer Sur ve Hidayet Noyan’a Baromuzun hazırladığı plaketleri takdim edilerek, bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilendi.