Ali Rıza Tekin’e ÇOMÜ Tarafından Fahri Doktora Unvanı Verildi
Tarih: 5.11.2014 | Okunma Sayısı: 2312

Ali Rıza Tekin’e ÇOMÜ Tarafından Fahri Doktora Unvanı Verildi

Baromuzu Başkan Yardımcımız Av. Şerefnur Çakır Demirtaş'ın temsil ettiği Fahri Doktora Unvan Töreni, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Amfisi’nde gerçekleştirildi.

Senato Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Eğitim Fakültesi öğrencileri İlkcan Derdiyok, Pınar Atila ve Didem Akar müzik dinletisi ile başladı.

Rektör Laçiner’in konuşmasının ardından fahri doktora unvan törenine geçildi. Ali Rıza Tekin’e cübbesini ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner giydirirken, Fahri Doktora Unvan belgesini ise Çanakkale Vali Vekili Saim Eskioğlu takdim etti.

Fahri doktora töreninin ardından Ali Rıza Tekin bir konuşma yaptı. Tekin, konuşmasında şunları aktardı; "Ziraat Fakültesi tarafından ilk fahri doktoranın şahsıma verilmesi beni onurlandırdı" dedi.