&S220;CMK Uygulamaları &S220; konulu Meslek İçi Eğitim Seminerimiz
Tarih: 15.03.2015 | Okunma Sayısı: 2445

"CMK UYGULAMALARI " KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİMİZ

Baromuz tarafından Çanakkale Akol Otel'de "CMK Uygulamaları " konulu eğitim semineri düzenlendi.

Türkiye Barolar Birliği  Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Rifat Çulha’nın seminer sorumlusu, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Feridun Yenisey, Askeri Yargıtay Onursal Başkanı Fahrettin Demirağ’ın eğitmen olarak katıldığı seminer Baro Başkanımız Av.  Bülent Şarlan'ın konuşmasıyla başladı.

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan konuşmasında, düzenlenen seminerin önemine değinerek konuşmacıları tanıttı.

Seminere Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, kentimizin hakim ve savcıları, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, çok sayıda meslektaşımız ve adli personel katıldı.

Düzenlenen seminerin ilerleyen bölümünde soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu. Programın sonunda Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan Prof. Dr. Feridun Yenisey’e, Çanakkale 4. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Dr. Halil Güner Fahrettin Demirağ’a, önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Cengiz Tuğral Av. Rifat Çulha’ya, Gelibolu meslektaşlarımızdan Av. İsmail Kahraman ise Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu’na Baromuzun armağanlarını takdim etti.