&S220;CMK Uygulamaları” Meslekiçi Eğitim Semineri 30 Eylül’de Akol Otel&S217;de
Tarih: 26.09.2017 | Okunma Sayısı: 1594

"CMK UYGULAMALARI”

MESLEKİÇİ EĞİTİM SEMİNERİ 30 EYLÜL’DE AKOL OTEL'DE

"CMK UYGULAMALARI" konulu meslekiçi eğitim seminerimiz 30 Eylül 2017 Cumartesi günü Saat 10:00'da Akol Hotel'de, Prof.Dr. Adem Sözüer, Av. Volkan Gültekin ve Av. Turgay Demirci’nin konuşmacı olarak katılımlarıyla düzenlenecektir.

Meslektaşlarımızın katılımlarını bekleriz.

"CMK UYGULAMALARI” EĞİTİM SEMİNERİ HOCALARIMIZ

"CMK UYGULAMALARI" konulu meslekiçi eğitim seminerimiz 30 Eylül 2017 Cumartesi günü Saat 10:00'da Akol Hotel'de düzenlenecektir.

Hocalarımız; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı yapmış yanısıra Adli Tıp Enstitüsü ve Polis Okulunda dersler veren, yeni TCK'nın hazırlanmasında TBMM Adalet Komisyonu'na, bilimsel danışman olarak katkıda bulunan ayrıca bu kanunların tanıtılması için Türkiye ve yurt dışında bin civarındaki etkinlikte sunum yapan Prof.Dr. Adem Sözüer,

İstanbul ve İzmir Barolarında CMK servisinde arama konusunda eğitim veren, vatandaşı savunma hakları üzerinde akademi çalışmaları bulunan İzmir Barosundan Av. Volkan Gültekin ve seminer sorumlusu olarak TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Turgay Demirci bizlerle olacak.

Seminerimize tüm meslektaşlarımız davetlidir.

28.09.2024