&S220;Tüketici Hukuku&S220; Eğitim Semineri Gerçekleşti
Tarih: 11.01.2016 | Okunma Sayısı: 2584

"TÜKETİCİ HUKUKU" EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Baromuz ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi işbirliğiyle, Tüketici Hukuku ve 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Yasasının Uygulanması konusunda eğitim semineri Akol Otel'de düzenlendi.

Ankara 7. Ticaret Mahkemesi Başkanı Hakim İlhan Kara  ve   TÜKODER Disiplin Kurulu Başkanı Av. Şükran Eroğlu'nun eğitmen, Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Cumhur Arıkan'ın seminer sorumlusu olduğu program, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın konuşmasıyla başladı. Başkanımız konuşmasında, düzenlenen seminerin önemine değinerek konuşmacıları tanıttı.

Seminer, Avukatlar, Hakimler, Ticaret İl Müdürlüğü ve Tüketici  Hakem Heyeti temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen seminerin sonunda soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Program bitiminde Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan tarafından Hakim İlhan Kara'ya, Hakim Şükran Alagöz tarafından Av. Şükran Eroğlu'na ve önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Cengiz Tuğral tarafından Av. Cumhur Arıkan'a günün anısına Baromuzun armağanları takdim edildi.