ANTALYA’DA “ÇOCUK ADALET SİSTEMİ VE YENİDEN TOPLUMA KAZANDIRMA PERSPEKTİFİNDEN SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR” ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
Tarih: 6.11.2019 | Okunma Sayısı: 1079

Antalya Barosu ev sahipliğinde “Çocuk Adalet Sistemi ve Yeniden Topluma Kazandırma Perspektifinden Suça Sürüklenen Çocuklar” çalıştayı gerçekleştirildi.

Çalıştaya baromuzu temsilen Çocuk Haklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Sahra Yıldız Hıdımoğlu ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Büşra Aksoy katıldılar.

Açılış konuşmasını Antalya Barosu Başkanı Av. Polat Balkan’ın yaptığı çalıştayın moderatörlüğünü Av. Hatice Kaynak yaptı. Konuşmacı olarak ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve CMK Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Adem Sözüer, Türk Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Kemal Yıldız, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve CMK Ana Bilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Serdar Talas, Arş.Gör.Dr. Serdar Işıka, Cumhuriyet Savcısı Serhat Mahmutoğlu ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Ana Bilim Dalı’ndan Doç.Dr. Serhat Nasıroğlu yer aldı.

27.09.2024