Araştırmacı Profesörlerden Baromuza Ziyaret
Tarih: 23.02.2015 | Okunma Sayısı: 1490

ARAŞTIRMACI PROFESÖRLERDEN BAROMUZA ZİYARET

Türkiye'deki çevre mücadeleleri üzerine sosyolojik bir araştırma yapmak için ülkemize gelen New York New Paltz Üniversitesi'nden Prof. İlgü Özler ve Prof. Brian K. Obach Baromuz Çevre ve Kent Hukuku komisyonunu ziyaret etti.

Ziyarette; Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu'ndan sorumlu Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Dilek Gür Sağır, Komisyon Başkanı Av. Ali Furkan Oğuz, Komisyon Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Ozan Yılmaz ve Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi Hicri Nalbant'ın hazır bulundu.

Çanakkale'de verilen çevre mücadelesi ve buna bağlı olarak Çanakkale Barosu'nun çevre mücadelesine verdiği destek, mücadelede gelinen son aşama ve Çanakkale Barosu Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu'nun kurulduğu günden bugüne açtığı ve kazandığı davalar görüşüldü.