Atakan Güler Çanakkale Barosu Ailesine Katıldı
Tarih: 29.10.2016 | Okunma Sayısı: 2424

ATAKAN GÜLER ÇANAKKALE BAROSU AİLESİNE KATILDI

Ömer Atakan Güler, Baro İdari Binada düzenlenen törenle yemin ederek avukatlığa ilk adımını attı.

Tören, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, İstanbul Barosu önceki Başkanı Sayın Doç.Dr.Av.Ümit Kocasakal, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, önceki Baro Başkanlarımız Av. Işık İşgüden, Av. Adnan Güler ile çok sayıda meslektaşımızın katılımıyla gerçekleşti.

Ömer Atakan Güler'in avukatlığa kabul töreninde konuşan Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Atakan'ın başarılı bir staj dönemi geçirdiğini ve mesleğe dâhil olduğunu belirtti.

Avukatlık yeminini eden Atakan Güler, sonrasında ise Ruhsatını Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın elinden aldı. Avukatlık cübbesi yanında stajını yaptığı Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, babası önceki Baro Başkanlarımızdan Av. Adnan Güler ve İstanbul Barosu önceki Başkanı Doç.Dr.Av.Ümit Kocasakal tarafından giydirilerek avukatlığa ilk adımını attı.

Törende Av. Ömer Atakan Güler'e, Baromuz tarafından hazırlanan hediye Av. Adnan Güler, Baromuzun rozetini ise Av. Işık İşgüden tarafından verildi.

28.09.2024