ATATÜRK, 7 Harfli 77 Yıllık Sevdamızdır
Tarih: 9.11.2015 | Okunma Sayısı: 1324

ATATÜRK, 7 HARFLİ 77 YILLIK SEVDAMIZDIR

Ulu önderimizi ve Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 77. Yıldönümünde, özlemle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Dünyanın saygınlığını kazanmış, ülkemizi ve insanlarını saygınlığa eriştirmiş bir liderin yokluğunu her zaman hissediyoruz.

Çanakkale Barosuna bağlı avukatlar olarak, modern hukuk devrimlerini yapan, yasalar yapan, ilkeler ortaya koyan bağımsızlık, akılcılık ve bilimi bize rehber gösteren ulu önderimizi 7¨harfli 77 yıllık bir sevda olarak tanımlıyoruz. Mücadele ettiği Çanakkale topraklarında adaletin peşinden koşan avukatlar olarak onu anmaktan daha öte anlamaya gayret ediyoruz.

Bilinmelidir ki Çanakkale Barosu, ne kadar yıl geçerse geçsin Atatürk’ü unutmayacaktır. Hatırası ebediyen yaşatılacaktır. Atatürk, en zor zamanlarımızda yolumuzu aydınlatan ışık olacaktır. Yüreğimizdeki Atatürk sevgisi Anayasa’nın ilk 3 maddesi gibi değişmeyecek, değiştirilmeyecek ve değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecektir.

Av. Bülent ŞARLAN

Çanakkale Barosu Başkanı