Atatürk, Ebediyete İntikalinin 78. Yılında Özlemle Anıldı
Tarih: 10.11.2016 | Okunma Sayısı: 902

ATATÜRK, EBEDİYETE İNTİKALİNİN 78. YILINDA ÖZLEMLE ANILDI

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78. yılında Anma Programları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Baromuz Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Cem Erbil'in katıldığı tören, Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına; Çanakkale Valiliği, Boğaz ve Garnizon Komutanlığı ve Çanakkale Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Çelenk sunma törenin ardından ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi'nde anma töreni düzenlendi. Baromuz Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Cem Erbil'in de katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı. Çanakkale Hüseyin Akif Terzioğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından oluşturulan Atatürk Orotoyosu'nun şiir ve türkü okumalarıyla sona erdi.

28.09.2024