Av. Ahmet Yavuz&S217;a Adliye Önünde Veda
Tarih: 5.08.2015 | Okunma Sayısı: 1970

AV. AHMET YAVUZ'A ADLİYE ÖNÜNDE VEDA

04.08.2015 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayata veda eden meslektaşımız Av. Ahmet Yavuz için Çanakkale Adliyesi önünde düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşandı. Camiamızın sevilen isimlerinden Av. Ahmet Yavuz uzun yıllardır hizmet verdiği Çanakkale Adliyesi önüne son kez geldi.

Av. Ahmet Yavuz'un naaşı başında düzenlenen anma törenine büyük bir topluluk katıldı. Öğlen saat 12:00'da düzenlenen törene Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve meslektaşlarımızın yanısıra hakimler, savcılar, adliye personeli ve çok sayıda seveni Av. Ahmet Yavuz'u son yolculuğuna uğurlamak üzere hazır bulundu.

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Adliyesi önünde düzenlenen anma töreninde bir konuşma yaptı. Başkanımız törende hissettiği duyguları törene katılanlarla paylaştı. Av. Bülent Şarlan; merhum Av. Ahmet Yavuz'un 1988 yılından bu yana avukatlık mesleğini başarıyla icra ettiğini, hüzünlerinin ve acılarının büyük olduğunu belirtti.

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan konuşmasının devamında, "Merhum Ahmet abimiz herkesin sevdiği saygın birisiydi, sakinliği, diyalogdan yana olan tavrı, mesleğe karşı olan duyarlılığı ve meslek içerisindeki etik yaşamı ile her şeyiyle örnek bir avukattı. Başta  ailesinin, hukuk camiasının ve tüm sevenlerinin  başı sağ olsun, Allah mekanının cennet etsin, taksiratlarını affetsin.” dedi.

27.09.2024