AV. HASAN SİPAHİ&S217;YE ADLİYE ÖNÜNDE VEDA
Tarih: 10.02.2015 | Okunma Sayısı: 1862
 
 

    AV. HASAN SİPAHİ'YE ADLİYE ÖNÜNDE VEDA

 

09.02.2015 tarihinde hayata veda eden önceki Baro Başkanlarımızdan Dr. Av. Hasan Sipahi için Çanakkale Adliyesi önünde düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşandı.

  

Baromuzun önceki başkanlarından ve şehrimizin tanınmış avukatlarından Hasan Sipahi, uzun yıllardır hizmet verdiği Çanakkale Adliyesi önüne son kez geldi.

 

Av. Dr. Hasan Sipahi’nin naaşı başında düzenlenen anma törenine soğuk havaya rağmen büyük bir topluluk katıldı. Sabah 10:30’da düzenlenen törende avukatlar, hakimler, savcılar, adliye personeli ve çok sayıda seveni Av. Dr. Hasan Sipahi’yi son yolculuğuna uğurlamak üzere hazır bulundu.

 
 

 

BARO BAŞKANI BÜLENT ŞARLAN: “O HEPİMİZİN ABİSİYDİ”

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Adliyesi önünde düzenlenen anma töreninde bir konuşma yaptı. Başkanımız törende hissettiği duyguları törene katılanlarla paylaştı. Av. Bülent Şarlan, konuşmasında; merhum Av. Dr. Hasan Sipahi’nin 1966 yılından bu yana avukatlık mesleğini başarıyla icra ettiğini, hüzünlerinin ve acılarının büyük olduğunu belirtti.  

 

Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan konuşmasının devamında, merhum Hasan abimiz herkesin sevdiği birisiydi, genç meslektaşlarının abisi olarak her zaman onlara yardımcı olur her türlü dertlerinde yanlarında bulunurdu.  Çalışma arzusuyla, dürüstlüğüyle hepimizin ağabeyi olmayı başarmıştı. Sadece hukuk camiasında değil şehrin her alanına hizmet eden bir anlayışı vardı, iyi bir eğitimciydi, üniversite tarafından verdiği destek ve ücret almadan verdiği derslerden dolayı Fahri Doktora unvanıyla ödüllendirilmiş bir meslektaşımızdı. Hayatı her zaman hukuka, hukukun üstünlüğüne ve adalete hizmetle geçmiş birisiydi. Mesleğimize ve baromuza katkıları unutulmayacaktır. O her zaman kalbimizde yaşayacaktır. Başta  ailesinin, hukuk camiasının ve tüm sevenlerinin  başı sağ olsun, Allah mekanının cennet etsin, taksiratlarını affetsin.” dedi. 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
20.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.