Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Ödül Töreni Gerçekleşti
Tarih: 31.01.2015 | Okunma Sayısı: 1675

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Ödül Töreni Gerçekleşti

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği (AYYB) tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü (ÇOMÜ) Prof. Dr. Sedat Laçiner’e verilen Bilge Kağan Avrasya Bilim Ödülü, Yılın Rektörü Ödülü ve Avrasya Onur Ödülü ödül töreni Terzioğlu Kampüsü Toria Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'ın yanısıra Vali Vekili Saim Eskioğlu, Çanakkale İdare Mahkemesi Başkanı İbrahim Aydoğdu, Kurmay Başkanı Dz. Kur. Kd. Albay Yusuf Ergün, Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Hasan Cengiz, Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu Kurucu Başkanı Recep Erdoğan, Avrasya Yerel yönetimler Birliği’nin Bilge Kağan Avrasya Sosyal Bilimler Ödül Komitesi, üniversite yöneticileri ile akademik ve idari personel katıldı.

Törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Moğolistan Mili Marşı dinlendi ve ardından Türk halk ezgileri ve Moğolistan halk ezgilerinden oluşan müzik dinletisi gerçekleşti. Müzik dinletilerinin ardından Avrasya Kültür Akademi Başkanı Ayşe Öcal tarafından şiir dinletisi gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner’in konuşmasının ardından konuklara bir resepsiyon verildi.