AVUKATLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ “ÇAPRAZ SORGU-DELİL TOPLAMA VE AKTİF AVUKATLIK” KONULU KONFERANS İLE BAŞLADI
Tarih: 31.03.2018 | Okunma Sayısı: 2124

AVUKATLAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

“ÇAPRAZ SORGU-DELİL TOPLAMA VE AKTİF AVUKATLIK” KONULU KONFERANS İLE BAŞLADI

Avukatlar Haftası Etkinlikleri "Çapraz Sorgu-Delil Toplama ve Aktif Avukatlık” isimli konferans ile başladı.

Baromuz Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında İstanbul Barosu’ndan Av. Ömer Kavili ve Gaziantep Barosu’ndan Av. Muharrem Ercan’ın konuşmacı olarak katıldığı "Çapraz Sorgu-Delil Toplama ve Aktif Avukatlık " isimli konferansa ev sahipliği yaptı.

Düzenlenen etkinliğe Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'ın yanı sıra Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, meslektaşlarımız ve Stajyer Avukatlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Konferans sonunda soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu. Program bitiminde katılımcılar Av. Ömer Kavili ve Av. Muharrem Ercan’a günün anısına Baromuzun armağanları takdim edildi.

28.09.2024