AVUKATLARLAR HAFTASI 2013 ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA GALA YEMEĞİMİZ GERÇEKLEŞTİ
Tarih: 10.04.2013 | Okunma Sayısı: 6881

Avukatlar Haftası 2013 Etkinlikleri Kapsamında Gala Yemeğimiz 06 Nisan 2013 Cumartesi Akşamı Kolin Otel’de yapıldı.

Meslekte 25 yıl ve 40 yılını dolduran Baromuza kayıtlı Avukatlarımıza plaketlerin takdim edildiği gecede Grup YANKI'nın muhteşem konseri geceye renk kattı.

Meslekte 25 yılını dolduran Av. Nezahat UĞRAŞ, Av. Süleyman Kıvanç KARADENİZ, Av. Halil ÇETİN, Av. Özer GÜREL, Av. Mehmet Ali BAŞEĞMEZ, Av. Hasan Tümer ÇABUK, Av. Semra BOZKURT ile Meslekte 40 yılını dolduran  Av. Belkıs Seçil BİRİCİK , Av. Reyhan GENÇ, Av. Abdullah Özhan EROL, Av. Fatma Erşan NAZİLLİ, Av. Adnan ERDEMOL, Av. Mustafa Adnan URAL, Av. Cavit GÖKKAYA, Av. Cengiz TUĞRAL, Av. Emin Ercüment ERTÜRK, Av. Bilge TUĞRAL, Av. Halil Cenap APAYDIN, Av. İbrahim SÖNMEZ'e şehrimizin yöneticileri ve Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN tarafından plaketleri takdim edildi.

Plaket sunumunu Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. Şennur TARAK, Av. Şerefnur ÇAKIR DEMİRTAŞ tarafından yaptı. Plaket sunumun sonunda Av. Şerefnur ÇAKIR DEMİRTAŞ meslektaşı Av. Emel ŞAHİNKAYA'yı sahneye davet ederek yemeğe katılanların önünde süpriz yaparak doğum gününü kutladı.