AVUKATLIK MESLEĞİNDE; ÖFKEYİ TANIMA VE BAŞA ÇIKMA; PANİK ATAK VE DEPRESYON FARKINDALIĞI SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Tarih: 10.04.2023 | Okunma Sayısı: 256

Avukatlar Haftası Programı Kapsamında Psikiyatrist-Psikoterapist Uzm. Dr. Uğur Kolat, Klinik Psikolog-Psikoterapist Psk. Elif Cebecioğlu Katılımlarıyla “Avukatlık Mesleğinde; Öfkeyi Tanıma ve Başa Çıkma; Panik Atak ve Depresyon Farkındalığı” Semineri Düzenlendi.

Seminere Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Çok Sayıda Meslektaşımız ve Stajyer Meslektaşımız Katıldı.

Düzenlenen Seminerde Avukatlık Mesleğinin Psikolojik Yönleri Ele Alınarak, Teorik ve Uygulamaya Yönelik Çalışmalar Yapılmıştır.

SEMİNERDE ANLATILAN SLAYTLAR İÇİN TIKLAYINIZ

19.09.2024