Bahar Kreş&S217;te Avukatlık Mesleği Anlatıldı
Tarih: 6.04.2015 | Okunma Sayısı: 2033

BAHAR KREŞ'TE  AVUKATLIK MESLEĞİ ANLATILDI

Baromuz, Avukatlar Haftası etkinlikleri çerçevesinde okul öncesi eğitimi veren Bahar Kreş'i minikleriyle biraraya geldi. Baromuz Başkan Yardımcısı Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu ve  meslektaşımız Av. Kemal Bırakma çocuklara avukatlığı anlattı.

Düzenlenen programda Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu ve Av. Kemal Bırakma, avukatlık mesleğinin ilkeleri, nasıl avukat olunduğu ve neden hukukçu olmayı tercih ettiklerini paylaştılar.

Program soru cevap bölümüyle devam ederken yaşları küçük olmasına rağmen anlatılanları ilgiyle dinleyen minikler, sorulan sorulara da hepbir ağızdan cevap verdi. Ders sonunda miniklerin birçoğu ileride ne olacaksın sorusuna avukat cevabını verdi.