BARO BAŞKANI AV. BÜLENT ŞARLAN’IN ANAFARTALAR ZAFERİNİN YILÖNÜMÜ MESAJI

ÇANAKKALE BARO BAŞKANI AV. BÜLENT ŞARLAN’IN

ANAFARTALAR ZAFERİNİN YILÖNÜMÜ

NEDENİYLE YAYINLADIĞI MESAJ

Tarihimizin en büyük süngü savaşlarından birinin sonucunda elde ettiğimiz Anafartalar zaferinin 98. yıldönümünü kutluyoruz.

10 Ağustos, İngiliz ve Anzak kolordusunun başlattığı hücumun Mustafa Kemal ve silah arkadaşları tarafından püskürtülmesiyle elde edilmiş onurlu bir tarih sayfamızdır. Bayramı yaşadığımız bu günlerden 98 yıl öncede milletimiz, Çanakkale’deki aziz kahramanlarımız sayesindeyine bir bayram yaşamıştır. Bu zafer, milletimizin zulme ve esarete karşı direnişinin sembolüdür. Bu zafer, güçlü olanın değil haklı olanın kazanmasının simgesidir.

Bu gün vesilesiyle Anafartalar Zaferi’ni yaşamımıza vesile olan başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz.

Av. Bülent ŞARLAN

Çanakkale Baro Başkanı