Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Tarih: 14.03.2015 | Okunma Sayısı: 1268

Hekimlerimiz ve hemşirelerimiz başta olmak üzere toplumun sağlığının korunması ve geliştirilmesi hususunda özverili bir çaba içinde bulunan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart “Tıp Bayramı”nı iyi dileklerimle kutlarım.

Toplumun en önemli iki beklentisinden biri sağlık, diğeri ise adalettir. Adaletin savunucuları olarak, diğer bir insani gereksinim olan sağlığın karşılanmasında kendilerinden veren, çoğu zaman hak gasplarına uğrayan, ağır koşullarda hizmet sunan, bizler gibi saldırılara uğrayan sağlık çalışanlarının sadece böylesine bir günde değil her zaman yanlarında olduğumuzu bildiririz.

Mesleklerini büyük bir özen, gayret ve azimle yürüten başta Çanakkale olmak üzere ülkemizin her noktasındaki sağlık çalışanlarının bayramını en iyi dileklerimle kutlar, saygılar sunarım.

Av. BülentŞarlan
                                                                                                            Çanakkale Baro Başkanı