Baro başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın 7 Haziran Genel Seçimleri ile İlgili Değerlendirmesi
Tarih: 9.06.2015 | Okunma Sayısı: 1225

BARO BAŞKANIMIZ AV. BÜLENT ŞARLAN’IN

7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMESİ

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen genel seçimlerin Çanakkale’mize, Türkiye’mize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın oy kullanmaları esnasında Çanakkale’de herhangi bir hukuksuz olayla karşılaşılmamış olmasından ve Çanakkale’ye yakışan duyarlılığın sergilenmesinden mutluluk duyuyorum.

Milletvekillerimiz Artık Partilerinin Değil Hepimizin Milletvekilleridir

Seçimler neticesinde Çanakkale Milletvekili seçilen Sayın Av. Bülent TURAN, Sayın Av. Muharrem ERKEK, Sayın Bülent ÖZ ve Sayın İbrahim Kürşat TUNA’yı tüm meslektaşlarım adına kutlarım. Kendileri artık partilerinin değil, hepimizin ve tüm Türkiye’nin milletvekilleridir.

Çanakkale’yi, Adına Yakışır Biçimde Temsil Edeceklerine İnanıyorum

Değerli milletvekillerimizin yasama faaliyetleri esnasında Çanakkale’yi adına yakışır bir biçimde temsil edeceklerine, ismi kendinden önce gelen Çanakkale’yi gözeteceklerine, hukuku önemseyeceklerine, hukukun vazgeçilmez unsuru olan avukatların sorunlarına daha duyarlı olacaklarına inanıyorum.

Çanakkale Barosu, Yasama Faaliyetlerinde Milletvekillerimizle Olacaktır

Yasama faaliyetleri esnasında Çanakkale Barosu’nun sayın milletvekillerimizle omuz omuz olacağımızı ve ülkemizin faydasına olacak her çabalarında kendilerine katkı sunmaya hazır olduğumuzu bildiririm.

Saygılarımla.

Av. Bülent ŞARLAN