Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan&S217;ın &S220;1 Kasım&S220; Değerlendirmesi
Tarih: 3.11.2015 | Okunma Sayısı: 1281

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'ın

"1 Kasım" Değerlendirmesi

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşen genel seçimlerin, Çanakkale’mize ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyoruz.

Vatandaşlarımızın oy kullanmaları esnasında Çanakkale’de herhangi bir hukuksuz olayla karşılaşılmamış olması bizler için mutluluk vericidir.

Seçilen Milletvekilleri artık partilerinin değil, hepimizin ve tüm Türkiye’nin milletvekilleridir. Kendilerinin, Çanakkale’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine, çalışmalarında hukuk ve adaleti en önde tutacaklarına, yargının asli unsuru olan avukatların sorunlarına daha duyarlı olacaklarına inanıyoruz.

Çanakkale'nin ve ülkemizin faydasına bulduğumuz tüm çalışmalarında Milletvekillerimize destek olacağımızı, kendilerine katkı sunmaya hazır olduğumuzu bildirir, seçimler neticesinde seçilen Milletvekillerimizi Çanakkale Barosu Avukatları adına kutlarız.

Av. Bülent Şarlan

Çanakkale Barosu Başkanı