BARO BAŞKANIMIZ AV. HANDE KESKİN, 49. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
Tarih: 27.12.2022 | Okunma Sayısı: 175

BARO BAŞKANIMIZ AV. HANDE KESKİN, 49. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

49. Baro Başkanları Toplantısı 26 Aralık 2022 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkanımız Av. Hande Keskin ve Baro Başkanlarının Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Birlik Başkanı Sağkan, Toplantının Öncelikli Gündem Maddesi Olan CMK Ücret Tarifesi İle İlgili Sürece İlişkin Gelişmeler İle Sürecin Ne Şekilde Devam Edeceğine İlişkin Genel Kararları Açıkladı.

Toplantı Esnasında TBB Birlik Başkanı Av. Erinç Sağkan’ın CMK Ücret Tarifesi İle İlgili Baro Başkanları ile Ulusal basın Organlarının Katılımıyla Bir Basın Toplantısı Gerçekleştirerek, CMK Ücretlerinde Gelinen Aşama, Gündemdeki İddialar ve Tarifede Düşünülen Artış Oranının Kabul Edilemeyeceğine İlişkin Açıklamalar Yaptı.