BARO BAŞKANIMIZ AV. HANDE KESKİN, ANKARA BAROSU ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANI OLAN AV. ERİNÇ SAĞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN YARGILANDIĞI DURUŞMAYA KATILDI.
Tarih: 17.05.2023 | Okunma Sayısı: 233

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Ankara Barosu Önceki Dönem Baro Başkanı Olan av. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Yargılandığı Duruşmaya Katıldı. Dosyada Beraat Kararı Verildi.

TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan’ın, Ankara Barosu Başkanı Olduğu Dönemde, Ankara Barosu Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte “Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Hakaret” İddiasıyla Yargılandığı Davada Karar Çıktı. Ankara 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Meslektaşlarımızın Tamamı Hakkında Beraat Kararı Verdi.

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin Duruşmaya Katılarak, TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan ve Meslektaşlarımıza Desteklerini İletti.

19.09.2024