BARO BAŞKANIMIZ AV. HANDE KESKİN, ÇANAKKALE KARA SAVAŞLARI'NIN 108'İNCİ YILI SEBEBİYLE DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI
Tarih: 24.04.2023 | Okunma Sayısı: 250

BARO BAŞKANIMIZ AV. HANDE KESKİN,

ÇANAKKALE KARA SAVAŞLARI'NIN 108'İNCİ YILI SEBEBİYLE DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Çanakkale Kara Savaşları'nın 108'inci Yılı Dolayısıyla Türk ve Yabancı Ülke Temsilcilerinin Katılımıyla Şehitler Abidesi'nde Düzenlenen Anma Törenine Katıldı.

Tören, Türkiye Cumhuriyeti adına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın, Abide Alanındaki Anıta Ay Yıldız Motifli Çelengi Bırakmasıyla Başladı.

Saygı Duruşunda Bulunulması, Tören Kıtası Tarafından Saygı Atışı Yapılmasının Ardından Program, İstiklal Marşı Eşliğinde Göndere Türk Bayrağının Çekilmesiyle Devam Etti.

Tören, Şehitlik Defterinin İmzalanmasının Ardından Temsili Şehit Mezarlarına Karanfil Bırakılmasıyla Sona Erdi.

19.09.2024