BARO BAŞKANIMIZ AV. HANDE KESKİN’DEN ÇANAKKALE MİLLETVEKİLLERİNE, KEFEK BAŞKANI MİLLETVEKİLİ İLE ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANI MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET
Tarih: 7.07.2023 | Okunma Sayısı: 276

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Çanakkale Milletvekilleri Ayhan Gider, İsmet Güneşhan, Özgür Ceylan ve Rıdvan Uz’u Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamlarında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin devamla, KEFEK Başkanı Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile önceki dönem TBB Başkan Yardımcısı olan Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez ile yine Muğla Milletvekili Av. Cumhur Uzun’a ziyaret gerçekleştirmiştir.

Ziyaretlerde; Yargının, Avukatlık mesleğinin ve Baroların güncel sorun ve çözüm önerileri hakkında hem Çanakkale özelinde hem de yasama dönemi faaliyetleri içinde işbirliği halinde çalışılmak üzere görüş birliğine varılmıştır.

19.09.2024