Baro, Çalışanlarını Onure Etti
Tarih: 14.04.2015 | Okunma Sayısı: 1800

 

 
 
BARO, ÇALIŞANLARINI ONURE ETTİ

 

 Çanakkale Barosu avukatlar için düzenlediği Gala Yemeğinde Baro çalışanlarını onurlandırdı.

 

Çanakkale Barosu Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında 9 günde 37 etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikler, Kolin Hotel'de gerçekleştirilen Gala Yemeği ile son buldu. Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, Defterdar Mustafa Işık, 116. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Timuçin Alper ile Baro Yönetimi ve çok sayıda  avukatın katıldığı törende Baro çalışanları da unutulmadı. Avukatlık mesleğinde 50, 40 ve 25'inci yılını dolduran avukatlara plaket sunumunun ardından bir ilk yaşandı. Gecede Baro çalışanları sahneye davet edilerek Çanakkale Barosu'na katkılardan dolayı övüldü.

  

Gecede Baronun çeşitli birimlerinde görev yapan Nurcihan Taş, Ergüven Fevzi Koç, Ersin Oran, Nurgül Tezel, Funda Uygun, Bülent Kermen, Müjgan Aşar İlhan ve Aşkın Taylan alkışlarla sahneye alındı. Yaşanan bu sürpriz karşısında heyecanlarını ve mutluluklarını gizleyemeyen Baro çalışanları Gala Yemeğine katılanlar tarafından uzun bir şekilde alkışlandı.

 
 

 

Baronun en uzun süre hizmetinde bulunan çalışanı Yazı İşleri Müdürü Aşkın Taylan'a görevdeki 25. Yılı nedeniyle Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan tarafından plaket sunuldu. Aldığı plaket sonrasında Aşkın Taylan, 25 Yıldır Çanakkale Barosu'nun bir parçası olmaktan, hizmet etmekten mutluluk ve onur duyduğunu belirterek kendisine  plaket vererek onurlandıran başta Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan olmak üzere, Yönetim Üyeleri ve Baro Personeline teşekkürlerini iletti. Sonrasında hatıra fotoğrafı çektiren Baro çalışanları Başkan Av. Bülent Şarlan'a ve Baro Yöneticilerine nazik jestlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Gece, İzmir Express Orkestrası'nın keyifli müzikleriyle sona erdi.
27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.