BAROMUZ AVUKAT HAKLARI MERKEZİ İLK TOPLANTISINI YAPTI
Tarih: 21.10.2022 | Okunma Sayısı: 287

BAROMUZ AVUKAT HAKLARI MERKEZİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Baromuz Avukat Hakları Merkezi Yeni Dönemin İlk Toplantısını Baro Başkanımız Av. Hande Keskin İle Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Eyüp Algül, Av. Ardahan Dikme, Av. Pelin Turhan Erkan ve Komisyonda Görev Almak İsteyen Meslektaşlarımızın Katılımlarıyla Yaptı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Şebnem Çıtak ve Av. Tugay Yılmaz’ın da Katıldığı Toplantıda, Yeni Dönem Avukat Hakları Merkezi Organ Seçimleri Yapıldı.

Yapılan Oylama Neticesinde Av. Hakan Evirgen Komisyon Başkanlığına, Kurul Üyeleri Olarak Da Av. Tamer Akyel ile Av. Aydan Nur Saydam Seçildi.

Toplantıda Önümüzdeki Dönem Çalışmaları ve Mesleki Sorunlar ve Çözümleri İle Avukat Hakları Merkezinin İlçeler Dahil Yapılanması Konusunda Genel Bir Toplantı Yapılmıştır.