BAROMUZ KADIN HAKLARI KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI YAPTI
Tarih: 21.10.2022 | Okunma Sayısı: 221

BAROMUZ KADIN HAKLARI KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Baromuz Kadın Hakları Komisyonu Yeni Dönemin İlk Toplantısını Baro Başkanımız Av. Hande Keskin İle Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Erhan Kızık, Av. Fatih Engin, Av. Ayşe Karakaya Şişek, Av. Ezgi Deniz Ünsal ve Komisyonda Görev Almak İsteyen Meslektaşlarımızın Katılımlarıyla Yaptı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Şebnem Çıtak ve Av. Eyüp Algül’ün de Katıldığı Toplantıda, Yeni Dönem Kadın Hakları Komisyonu Organ Seçimleri Yapıldı.

Yapılan Oylama Neticesinde Av. Gizem Pekince Komisyon Başkanlığına, Av. Serap Uz Başkan Yardımcılığına, Av. Büşra Aksoy Erdenk İse Yazmanlığa Seçildi.

Toplantıda 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü ve 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesinin Yıl Dönümü Kapsamında Yapılması Planlanan Etkinlikler İle İlimizdeki Kadın Hakları Kapsamında Yapılabilecek Faaliyetler Hakkında Değerlendirmeler Yapılmıştır.