BAROMUZ STAJYER AVUKATLARI BAROLAR BİRLİĞİNDEKİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI
Tarih: 16.10.2019 | Okunma Sayısı: 1134

BAROMUZ STAJYER AVUKATLARI BAROLAR BİRLİĞİNDEKİ

EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi staj eğitim çalışmaları kapsamında Çanakkale, Amasya, Giresun, Kahramanmaraş, Kırşehir, Malatya, Ordu ve Osmaniye Barolarına kayıtlı 97 avukat adayının Türkiye Barolar Birliği’ndeki eğitimleri tamamlandı.

78. Staj Eğitim Programını tamamlayan Stajyer Avukatlarımız Fatma Kutluay, Nazlıcan Avcı, Nurperi Vardar ve Ahmet Ahmet Erzi’ye katılım belgeleri Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, Osmaniye Barosu Başkanı Av. İbrahim Halil Yavuzdoğan, Kahramanmaraş Barosu Staj Eğitim Komisyonu Başkanı Av. Doğukan Sünbül ile Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurul üyeleri Av.Veysel Kırıcı, Av. Reşit Durukan, Av. Veysel Kerem Kürüm ve eğitmen Av. İhsan Tolga Duruoğlu’nun tarafından verildi.