BAROMUZDA AVUKAT SEKRETERLERİNE ÖZEL SEMİNER
Tarih: 11.02.2013 | Okunma Sayısı: 2774

Çanakkale Barosu olarak, Avukatlarımızın Sekreterlerinin bilgi ve tecrübelerinin arttırılmasıyla amacıyla, 16 Şubat 2013 Cumartesi günü "Sekreterlik Becerileri" konulu seminer düzenlenecektir. Seminer 13.00 - 15.00 saatleri arasında Baro İdari Binamızda gerçekleşecektir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı Öğretim Görevlisi Cumhur ERDÖNMEZ tarafından verilecek seminer 2 saat sürecek ve ücretsiz olacaktır.

Programa ön kayıt alınmaktadır. Sekreterlerinin bu programa katılmasını arzu eden meslektaşlarımız 14 Şubat 2013 Perşembe günü saat:17.00'e kadar Baromuz sekreterliğine isim bildirilmesi gerekmektedir.

SEMİNER KONULARI;

İletişim teknikleri,