BAROMUZDA AVUKAT SEKRETERLERİNE SEMİNER VERİLDİ
Tarih: 16.02.2013 | Okunma Sayısı: 3217

 

Çanakkale ve ilçelerinde faaliyet gösteren avukat sekreterlerine yönelik olarak “Sekreterlik Becerileri” konulu seminer düzenlendi. Merkez ve ilçelerden katılım gösteren avukat sekreterleri, Öğr. Gör Cumhur Erdönmez tarafından konuya ilişkin bilgilendirildi. Program sonunda Baro Başkanı tarafından, öğretim elemanına takdimde bulunulurken, seminer sayesinde sekreterlerin kişisel gelişimlerine katkı sunulduğu belirtildi.

 

Çanakkale Barosu yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Mesleki çalışmalar düzenleyen, yoğun meslek içi eğitim seminerleri ile avukatlara yönelik birçok program gerçekleştiren Çanakkale Barosu, avukat sekreterlerini de unutmadı. Avukatların yoğun işlerinde kendilerinin en önemli yardımcıları olan sekreterleri de düşünen Çanakkale Barosu, bu seferki eğitimi sekreterlere yönelik düzenledi.

 

Çanakkale Barosu İdari Binasında düzenlenen “Sekreterlik Becerileri” konulu seminere 40’a yakın avukat sekreteri katıldı. Sekreterlerin bilgi ve tecrübelerini artırmak amacıyla düzenlenen seminer Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı Öğr.Gör. Cumhur ERDÖNMEZ tarafından verildi. 

 

Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez, sekreterlere verdiği seminerde iletişim teknikleri, sekreterlik bilgisi, protokol kuralları, çalışanların uyması gereken kurallar, telefonda iletişim kurmanın incelikleri ve stres yönetimi konularını ele aldı. Sekreterlerin ilgiyle takip ettiği programın sonlarına katılan Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, katılım gösteren sekreterlere ve semineri veren öğretim elemanına teşekkür etti. Programın sonunda Baro Başkanı Av. Şarlan tarafından, Öğretim Görevlisi Cumhur Erdönmez’e günün anısına hediye ve obje takdimi yapıldı.

 
 
 
 
 
20.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.