Baromuzda Avukatlık Muhasebesi Konferansı
Tarih: 4.12.2014 | Okunma Sayısı: 1768

BAROMUZDA AVUKATLIK MUHASEBESİ KONFERANSI

Baromuz, meslektaşlarımıza yönelik  “Avukatlık Muhasebesi ve Karşılaşılan Sorunlar” konusunda konferans düzenledi. Konferansta; Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu katılımcılara  "Avukatlık Muhasebesine" ilişkin bilgiler aktardı. Konferans Baro İdari Binada çok sayıda meslektaşımızın katılımıyla gerçekleşti.

Konferansta serbest meslek makbuzu örnek uygulamaları, mali mevzuat içerisinde avukatları ilgilendiren maddeler başta olmak üzere pek çok konuya değinilerek örnekler üzerinden yararlı bilgiler paylaşıldı.

Konferans soru cevap bölümü ile sona erdi. Programın bitiminde Baro Başkanımız Av. Bülent Şarla tarafından, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu'na günün anısına armağan takdim edildi.