BAROMUZDA DEVİR TESLİM TÖRENİ
Tarih: 1.07.2021 | Okunma Sayısı: 561

 

BAROMUZDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

 

Baromuzun 35. Olağan Genel Kurulu sonrası mazbatasını alan Başkanımız Av. Soner Aydın, Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri, yapılan devir teslim töreniyle görevlerine başladı.

Gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Baromuzun 9 yıl boyunca Başkanlığını yapmış Av. Bülent Şarlan, önceki dönemde görev alan Yönetim ve diğer kurulları ile yeni dönem Başkanımız Av. Soner Aydın, Yönetim ve diğer Kurullara seçilen meslektaşlarımız bir araya geldi.

Geçmiş dönemler Baromuzun Başkanlığını yapmış Av. İlhan Çakar ve Av. Murat Efe’nin de katıldığı törende önceki dönem Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan tarafından yeni dönem Başkanımız Av. Soner Aydın’a Baromuzun sembolik anahtarı teslim edildi. Başkan Av. Bülent Şarlan ayrıca birlikte görev yaptığı Yönetim Kurulu Üyelerine ve Baro personeline plaket takdim etti.

Baro Başkanımız Av. Soner Aydın’da uzun yıllardır Çanakkale Barosu’na sunduğu değerli katkılardan dolayı önceki dönem Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’a plaket ve günün anısına kentimizi simgeleyen bir tablo takdim etti.

27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.