BAROMUZDA RUHSAT TÖRENİ HEYECANI
Tarih: 2.11.2020 | Okunma Sayısı: 1872

BAROMUZDA RUHSAT TÖRENİ HEYECANI

Elçin Dönmez, Nisa Aktaş, Büşra Şentürk, Büşra Özsoy, Beste İçtüzer, Berre Nur Zengin, Ömer Ramis Bektaş, Utku Hadımoğlu ve Fatih Aktaş düzenlenen törenlerle yemin ederek Avukatlığa başladılar. Törenler, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve sınırlı sayıda misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Elçin Dönmez, Nisa Aktaş, Büşra Şentürk, Büşra Özsoy, Beste İçtüzer, Berre Nur Zengin, Ömer Ramis Bektaş, Utku Hadımoğlu ve Fatih Aktaş Avukatlığa kabul törenlerinde konuşan Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, ülke olarak zor günlerden geçtiğimizi İzmir’de yaşanan deprem felaketinde hayatlarını kaybeden meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza başsağlığını dileklerini ileterek, Çanakkale Barosu ailesine katılan yeni meslektaşlarımızın başarılı Avukatlar olacaklarına inandığını belirtti.

Avukatlık yeminlerini eden Av. Elçin Dönmez, Av. Nisa Aktaş, Av. Büşra Şentürk, Av. Büşra Özsoy, Av. Beste İçtüzer, Av. Berre Nur Zengin, Av. Ömer Ramis Bektaş, Av. Utku Hadımoğlu ve Av. Fatih Aktaş sonrasında ise ruhsatını Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın elinden aldılar.

Avukatlık cübbeleri giydirilen meslektaşlarımız, Avukatlığa ilk adımını attılar.

Törende, Baromuzun ağaçlandırma projesi kapsamında ruhsatını alan her meslektaşımız adına 1 adet fidan bağışı yapıldı.