BAROMUZUN 37. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 7.10.2024 | Okunma Sayısı: 98

BAROMUZUN 37. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ.

Baromuzun 37. Genel Kurulu merkez ve ilçelerden gelen çok sayıda meslektaşımızın katılımıyla gerçekleşti.

Av. Murat Efe’nin Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. İki gün süren Genel Kurul heyecanının ilk gününde 2022-2024 döneminde yapılan çalışmalar Baro Başkanımız Av. Hande Keskin tarafından meslektaşlarımıza paylaşıldı.

Baro Başkanlığına aday Av. Hande Keskin ve Av. Ardahan Dikme’nin konuşmalarının ardından Genel Kurul’un birinci günü sona erdi.

Genel Kurulumuzun ikinci gününde yapılan seçimler neticesinde Baromuzun yeni Başkanı Av. Ardahan Dikme seçilirken, Baro Yönetim Kurulu Av. Eyüp Algül, Av. İrem Yüzer Gül, Av. Ali Furkan Oğuz, Av. Tugay Yılmaz, Av. Giray Koray, Av. Barış Al, Av. Ezgi Deniz Ünsal, Av. Cem Özgider, Av. Özgen Bulut ve Av. Harun Bulut’tan oluştu.

Türkiye Barolar Birliği Delegeliği; Av. Soner Aydın, Av. Murat Efe ve Av. Sinan Koşik’ten oluştu. Disiplin Kurulu; Av. Ebru Değirmenci Hüsmenoğlu, Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Av. Emel Şahinkaya, Av. Şennur Tarak ve Av. Sahra Yıldız Hıdımoğlu’dan oluşurken, Denetleme Kuruluna ise Av. Aybüke Cebeci, Av. Av. Derya Sunar ve Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu seçildi.

16.10.2024
AV. ARDAHAN DİKME