Başkanımız Av. Bülent Şarlan Ankara&S217;daki Patlama ile ilgili bir Basın Açıklaması Yayınladı
Tarih: 13.10.2015 | Okunma Sayısı: 1314

 

 Cumhuriyet tarihinin en büyük terör saldırısı sonrası Ankara, KARA bir gün yaşamış, Ankara Adliyesine, Başsavcılığa ve Emniyete 1 km, MİT’e 3 km uzaklıkta insanlar terörle öldürülmüştür.  

 

Patlayan bombalara önlem alın(a)mamış, toprağa düşen canların haberleri durmak bilmemiştir.  Bombalar  patladıkça, sabır taşımız da çatlamıştır. Anadolu’nun her tarafı birkez daha ağlayan analarla dolmuştur. Barış için düzenlenen bir mitingde bile savaşta olabilecek kadar çok kan dökülmüştür. Yine ne acı ki terörü lanetlemenin ötesine geçilememiştir.

 

Barış isteyenlerin mezara, hukuk isteyenlerin mahkemeye gitmediği, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin, huzur ve barışın hakim olduğu bir ülke beklentimiz devam etmektedir.

 

 “Barış İstiyoruz” diyerek yollara düşen ve Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden meslektaşımız Av. Uygar Coşgun, Çanakkale’den Ercan Adsız ve tüm vefat edenlere Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, 9’u Çanakkale’den olmak üzere yüzlerce yaralımıza acil şifalar diliyorum.  

 

Diliyorum ki bu saldırı da faili meçhuller arasında kalmasın. Suçluların biran önce yakalanarak adalet önüne çıkarılmasını ve en ağır şekilde ceza alması tek dileğimizdir. Milletimizin başı sağolsun.

 

                                                                                 Av. Bülent Şarlan

                                                                           Çanakkale Barosu Başkanı 
27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.