BAŞKANIMIZ AV. HANDE KESKİN; TÜRKİYE'DE KADINLARIN ADALETE ERİŞİMİNİN DESTEKLENMESİ PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISINA KATILDI
Tarih: 14.12.2022 | Okunma Sayısı: 262

BAŞKANIMIZ AV. HANDE KESKİN;

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ezgi Deniz Ünsal, 12 Aralık 2022 Tarihinde Ankara’da Gerçekleşen Türkiye Barolar Birliği, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Ortak Programı Kapsamında, Türkiye’de Kadınların Adalete Erişiminin Desteklenmesi Projesi Konferansına Katıldı.

Türkiye’de Kadınların Adalete Erişiminin Desteklenmesi projesi kapsamında, Kadına Karşı Şiddet vakalarında Adli Yardım Vekalet ücretlerinin Proje kapsamında ödenmesi için, Baro Başkanlığımızın Proje Kapsamına Alınması Hususundaki öncelikli Talebimiz İletilmiştir.

Baromuzun Adli Yardım kaynaklarının genişletilmesi noktasında İlimizin ve Baromuzun ihtiyaçları ve özelliklerine dikkat çekilmiştir.

Toplantı; Baroların, STK’ların ve proje paydaşlarının görüş ve önerilerini sunmasıyla sonlandırılmıştır.