BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN’A ZİYARET
Tarih: 27.12.2021 | Okunma Sayısı: 259

BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR GÖKHAN’A ZİYARET

Baro Başkanımız Avukat Soner Aydın, Başkan Yardımcımız Av. Şebnem Çıtak ve meslektaşımız Av. Levent Gürbüz, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a ziyarette bulundu.

Başkanımız Av. Soner Aydın ve meslektaşlarımızı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Çanakkale Barosu çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret, sonunda Baro Başkanımız Av. Soner Aydın tarafından, yeni yıl hediyesi olarak Barış Kedi'ye mama verildi.

Yeni yıl hediyesi nedeni ile Başkanımıza teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, Çanakkale'de tüm canlıların yaşam hakkını savunan, varlığını unutmayan bir Baro Başkanı olduğu için duyduğu mutluluğu dile getirdi.