BİGA’DAKİ MESLEKTAŞLARIMIZDAN DAYANIŞMA YEMEĞİ
Tarih: 7.11.2022 | Okunma Sayısı: 249

BİGA’DAKİ MESLEKTAŞLARIMIZDAN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Biga ilçesi Meslektaşlarımız Tarafından Emekliye Ayrılan Meslektaşımız Av. Nilgün Akyıl, Noter olan Meslektaşımız Av. Can Avcı ve Yönetim Kurulunda Görev Aldığı Süreler İçerisindeki Çalışmalarından Dolayı Meslektaşımız Av. Selahattin Mutlu adına Bir Yemek Düzenlemiştir.

Yemeğe Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Çok Sayıda Meslektaşımız ve Aileleri İcabet Etmiştir.

Programda Başkanımız Av. Hande Keskin Tarafından Av. Nilgün Akyıl’a, Av. Arda Bozkurt Tarafından Av. Can Avcı’ya ve Av. İrfan Filiz Tarafından Av. Selahattin Mutlu’ya Plaket Takdim Edilmiştir.

Ayrıca Plaket Takdim Edilen Meslektaşlarımız Adına Baromuzun Ağaçlandırma Projesi Kapsamında 1 Adet Fidan Bağışı Yapılmıştır.