BİGA İLÇE TEMSİLCİLİĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ İLE AV. NURTEN KASAPOĞLU’NA 25. YIL PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ.
Tarih: 9.05.2023 | Okunma Sayısı: 298

BİGA İLÇE TEMSİLCİLİĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ İLE

AV. NURTEN KASAPOĞLU’NA 25. YIL PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ.

Baromuz Biga İlçe Temsilciliği Görevini Sürdüren Av. Ergün Tulnay’ın, Görevini Meslektaşımız Av. Sadettin Karaca’ya Devretmesi Sebebiyle Biga İlçesi Meslektaşlarımız Tarafından Bir Yemek Düzenlendi.

Düzenlenen Yemeğe Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Biga İlçesi Meslektaşlarımız İle Aileleri Katıldı.

Programda Başkanımız Av. Hande Keskin Hizmetlerinden Dolayı Av. Ergün Tulnay’a Teşekkür Ederek, Plaket Takdim Etti. Başkanımız Av. Hande Keskin, Biga İlçe Temsilcisi Olarak Görevlendirilen Av. Sadettin Karaca’ya Başarılar Diledi.

Ayrıca Başkanımız Av. Hande Keskin Tarafından Avukatlık Mesleğine ve Adalete Değerli Katkılarından Dolayı Meslekte 25. yılını dolduran Av. Nurten Kasapoğlu’na Plaketi Takdim Edilmiştir.

19.09.2024